Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Policajac uz prijetnju pištoljem opljačkao benzinsku

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
07.04.2014.
u 12:33

Sumnja se da je 24-godišnji policajac prošli petak oko 2 i 30 sati u ulici ušao u benzinsku pumpu u Ulici Miroslava Krleže, u varaždinskoj četvrti zvanoj Bronx, te od zaposlenika prijeteći službenim pištoljem zatražio novac

Nakon što je krajem prošlog tjedna vijest o oružanoj pljački benzinske postaje u Varaždinu potresla stanovnike mirnog gradića, jutros još veći šok. Naime, policija je izvijestila kako je benzinsku postaju opljačkao – policajac.

Sumnja se da je 24-godišnji policajac prošli petak oko 2 i 30 sati u ulici ušao u Ininu benzinsku pumpu u Ulici Miroslava Krleže, u varaždinskoj četvrti zvanoj Bronx, te od zaposlenika prijeteći službenim pištoljem zatražio novac. Dvojica prestrašenih djelatnika u dobi od 30 i 40 godina dala su mu nekoliko tisuća kuna, nakon čega se ovaj udaljio. Nešto kasnije istoga dana policija je pronašla pljačkaša iz svojih redova, a što je ga odalo, u policiji ne žele otkriti. Na benzinskoj postaji nitko nije želio ništa komentirati, a s djelatnicima koji su bili u smjeni za vrijeme pljačke nije nam bilo omogućeno razgovarati.

Hoće li policajac, koji je od petka u pritvoru, zbog ovog kaznenog djela dobiti otkaz, još se ne zna.

– Protiv njega će se provesti propisani stegovni postupak kao protiv svih državnih službenika – kazao nam je glasnogovornik varaždinske policije Matko Murić.

>> Opljačkao benzinsku pa pobjegao trgovčevim autom

Komentara 14

GI
gismund
12:53 07.04.2014.

ne zna se hoće li dobiti otkaz? pa što bi trebao dobiti, odlikovanje?!?

DU
Deleted user
13:27 07.04.2014.

Treba mu za kladionicu. Imam priliku svakodnevno gledati kako u jednom gradiću prema KA policajci uredno posjećuju automat klub i tu se duže zadržavaju.

Avatar djerkov
djerkov
12:44 07.04.2014.

Pa normalno, neće valjda bez pištolja!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije