Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvatio ih na djelu

Policajac ucjenjivao srpske političare snimkom oralnog seksa

uhićenje
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
14.08.2013.
u 09:55

Mediji u Srbiji nagađaju kako je čudna podudarnost da je policajac uhićen samo nekoliko dana nakon što se pojavila informacija o dvojici zaljubljenih političara

Već nekoliko dana tabloidi, ali i ozbiljniji politički mediji u Srbiji, bruje o seksualnoj aferi u kojoj su akteri dvojica političara, visokopozicionirana u koalicijskim partnerima na vlasti - Vučićevoj Srpskoj naprednoj stranci i Dačićevoj Socijalističkoj partiji Srbije. Naime, policija je u nekoj pustopoljini u blizini Bora pripremila zasjedu lokalnim krijumčarima droge jer su imali saznanja da se tu na skrovitom mjestu sastaju krijumčari i dileri te izmjenjuju "robu" pa su postavili i kamere kako bi imali i dokaze.

Kada su se pojavila dva terenca, hitro su uključili kamere misleći kako će snimiti počinitelje na djelu, ali su se, najblaže rečeno, iznenadili kada su vidjeli da jedan od njih spušta hlače, a ovaj drugi ga oralno zadovoljava, a potom su izmijenili uloge. Iznenađenje je bilo tim veće kada su otkrili kako su u ljubavnom susretu zatekli dvojicu uglednih političara iz Bora pa su snimak predali svojim nadređenima.

Ipak, jedan tabloid koji je prvi objavio ovu vijest i, navodno, imao priliku pogledati snimku, tvrdi kako zna tko su dvojica ljubavnika, ali do sada u javnost nisu izašla njihova imena iako, prema opisu, u Boru vjerojatno znaju o kome se radi. Press online danas javlja kako su "policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije u Zaječaru, u suradnji s policijskim službenicima Sektora unutrašnje kontrole policije, lišili slobode S. F. iz Bora i odredili mu mjeru zadržavanja do 48 sati" zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iznude, a to se dovodi u vezu s pričom o dvojici borskih političara.

Mediji u Srbiji nagađaju kako je čudna podudarnost da je taj policajac uhićen samo nekoliko dana nakon što se pojavila informacija o dvojici zaljubljenih političara te da je policajac imao spornu snimku i da je davao novinarima informacije i možda ucjenjivao političare iz Bora da će objaviti snimku.

>> Prijetila i iznuđivala novac pa završila u pritvorskoj jedinici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije