Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje u Karlovcu

Policajac traži odštetu jer su mu se svi na terasi bara smijali

medic_PXL_kar_100407_677
PIXSELL
20.12.2010.
u 08:51

Okrivljeni Mario Medić, suprug bivše karlovačke dožupanice, navodno je motocikom srušio policajca Draženka Novosela

Mariju Mediću, suprugu nekadašnje karlovačke dožupanice Marije Fićurin, počelo je suđenje zbog javnosti poznatog događaja na Šetalištu Franje Tuđmana, kada se sukobio s policajcem Draženkom Novoselom. U optužnici se tvrdi da je Medić motociklom Suzuki, nakon prepirke, udario u Novosela, koji je zbog toga pao na tlo. Jedine ozljede bile su ogrebotine na policajčevu dlanu. Ipak, Novosel je zatražio 50.000 kuna odštete.

– Za taj iznos odlučio sam se ne zbog ozljeda nego zbog duševnih boli. Nakon što me je okrivljeni srušio na tlo i pobjegao na motociklu, svi su mu s terase bara Papas zapljeskali. Meni su se smijali iako sam samo radio svoj posao – rekao je Novosel.

Medić je u obrani ispričao posve drugu priču. Tvrdi da je htio premjestiti prijateljev motocikl koji je bio parkiran u pješačkoj zoni, no policajac je drsko nasrnuo na njega, pa se prepao da će ga i udariti. Medić je tvrdio da je bio šokiran napadom pa je pobjegao.

– Bojao sam se da ne prođem kao Alen Ajkić kojeg su policajci pretukli. Čak su me iz policije kasnije zvali i govorili da slobodno dođem jer mi se ništa neće dogoditi. To znači da mi se nešto trebalo dogoditi – rekao je Medić.

Proces je obilovao teatralnim ispadima, pa je tako Novosel svoje postupanje sucu htio demonstrirati na okrivljenom, na što mu je Medić rekao da se udalji jer mu je neugodno. Medić je od govorljivog Novosela zatražio da mu na pitanja odgovara samo s da ili ne. Na to ga je sudac Michal Daneček upozorio da nisu u američkom filmu.

Suđenje se nastavlja 8. veljače.

Komentara 49

21
21Century
09:49 20.12.2010.

Nakon što me je okrivljeni srušio na tlo i pobjegao na motociklu, svi su mu s terase bara Papas zapljeskali.---------e ovo me nasmijalo

OL
olimp
13:15 20.12.2010.

Naša policija treba dobiti ovlasti , treba ju zaštiti, da se s respektom s njom postupa! NARAVNO TREBA UNUTARNJU KONTROLU POSTROŽITI DO MAXIMUMA. Da se službenici izvršne vlasti ne drznu prekoračiti svoje ovlasti. Eh to bi bila onda policija!

DU
Deleted user
09:49 20.12.2010.

50.000 zbog duševnih boli??! Jer mu se ekipa na terasi kafića smijala? Ma daj molim te...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije