Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljanje

Policajac teturao u lokalu, napao gosta i pušio u zabranjenom dijelu

\'obzor,,28.09.2005 zagreb,  policajac, policija, noc   snimio Patrik Macek\'
Patrik Macek/Pixsell
17.02.2011.
u 20:00

Isti se policajac u noćnom baru proveselio i na Novu godinu. Pio je bambuse, a ruke si je vezao lisicama.

Varaždinski policajci znaju se i te kako dobro zabaviti, ali i kršiti propise kojih se drugi građani moraju pridržavati. To je još jednom pokazalo divljanje policajca proteklog vikenda, tijekom noći s petka na subotu, u jednom varaždinskom noćnom klubu. Varaždinska policija javnost je o tome izvijestila tek u četvrtak.

Gost ga htio snimiti
– Oko 4.20 sati ujutro u klub su ušla trojica policajaca u službenim odorama pa pretpostavljam da su bili na dužnosti. Jedan od njih, star između 35 i 40 godina, vrlo visok i teži od 100 kilograma, bio je vidljivo pijan i teturao je. Druga dvojica, mlađi i stariji, nisu djelovali pijano. Zaustavili su se za šankom i pijani policajac odmah je počeo pušiti, iako je u tom dijelu pušenje zabranjeno. Jedan gost htio ga je snimiti mobitelom, no policajac mu je agresivno prišao i unio mu se u lice zaprijetivši kako njemu nitko ništa ne može, a ako ga bude slikao, uvalit će se u velike probleme Gost je to shvatio ozbiljno i odustao – rekao nam je zaposlenik noćnog bara.

Slijedili primjer policajca
Nakon incidenta kod šanka, mnogi su se gosti razišli, policajci su ušli u salu, a osoblje noćnog bara požurilo je sa zatvaranjem. Isti se policajac kod njih proveselio i na Novu godinu.

– Tada je došao u pratnji još jednog policajca oko 1.30 i zezao se s curama i konobarima. Pio je bambuse, opet pušio u prostoru gdje je pušenje zabranjeno, pa su onda i ostali gosti slijedili njegov primjer. Potom se zaključao lisicama, kojih ga je na kraju oslobodio njegov kolega – kaže zaposlenik noćnog bara koji nije želio da se njegovo i ime bara spominje u javnosti.

U priopćenju policije stoji da je policajac svojim neprimjerenim ponašanjem uznemiravo goste, da će se protiv njega pokrenuti disciplinski postupak te da je udaljen s posla. Disciplinski će odgovarati još petero policajaca jer su povrijedili pravila ponašanja.

Komentara 20

AN
antimafia
20:42 17.02.2011.

Nije čudo, uz ministra kojem se fučka za policiju, već gleda isključivo svoj (adzov) interes. Odstupi nesposobnjakoviću!

OB
-obrisani-
20:56 17.02.2011.

ha,ha jel se možda zove policajac mile pendrek ??

GA
garfild58
09:44 21.02.2011.

Ajde nađite jedan lokal u HR gdje se ne puši. Drugo možda je policajac bio na tajnom zadatku,ma kakva država takva i policija ništa nova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije