Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Dodatan posao"

Policajac švercao lijekove preko granice

\'obz...zgb...15.07.2008. studio-ilustracija-lijekovi snimio:boris scitar/vecernji list\'
Ilustracija
19.04.2011.
u 12:11

Među lijekovima bili su i lijekovi koji se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari čiji je promet zabranjen, zatim vitaminski preparati, medicinske potrepštine i drugi pripravci

 Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv policajca D. M. (48) i hrvatske državljanke, ujedno i državljanke SR Njemačke, S. F. (72) zbog zlouporabe opojnih droga, izbjegavanja carinskog nadzora i poticanja na ta kaznena djela.

Prvookrivljenog policajca D. M. tereti se da je u više navrata od 2007. do 12. srpnja 2010. godine, na nagovor drugookrivljene, a za potrebe njezine ljekarne u Zagrebu, za dogovorenu novčanu naknadu neovlašteno i bez prijave carinskim djelatnicima prevozio iz Slovenije u Hrvatsku veće količine raznih lijekova. Među tim lijekovima bili su i lijekovi koji se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari čiji je promet zabranjen, zatim vitaminski preparati, medicinske potrepštine i drugi pripravci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije