Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vis

Policajac pucao u zrak kako bi se obranio od pomahnitalog mladića

policija
PIXSELL
31.05.2010.
u 12:08

Kada su vidjeli da im je prijatelj sasvim izgubio kontrolu, Dino B. i Mate D. (18) pokušali su ga maknuti s policajca. Nikako se nije dao pa je službenik zapucao u zrak.

Da bi se oslobodio od pomahnitalog Komižanina Antonija F. (22), u nedjelju ujutro policajac je morao iz pištolja ispaliti hitac u zrak. Na gradsku plažu došao je oko 9 sati ujutro nakon dojave građana da netko preglasno pušta glazbu.

U golfu je zatekao četiri mlađa muškarca od kojih su dvojica bila pod utjecajem alkohola. Antonio F. nije htio stišati glazbu i počeo je vrijeđati policajca. Pokušao je pobjeći, ali ga je službenik uhvatio. Dolazi do naguravanja u koje se upleo i Dino B. (18).

Policajac se uspio osloboditi i mobitelom pozvati kolege u pomoć, ali ga je Antonio F. ubrzo ponovno dohvatio, oduzeo mu mobitel i bacio ga. Kada su vidjeli da im je prijatelj sasvim izgubio kontrolu, Dino B. i Mate D. (18) pokušali su ga maknuti s policajca. Nikako se nije dao pa je službenik zapucao u zrak.

Tek tada ga je prestao tući. Antonio je imao 1,14, a Dino 1,77 promila alkohola u krvi. Prijavljeni su zbog napada na službenu osobu. Policajac je zadobio brojne hematome, a liječnici su utvrdili da je lakše ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 9

PO
popaj
13:10 31.05.2010.

pa za vrijeme milicije to se nije ni moglo dogoditi... nikome nije padalo na pamet. Mi klinci tada smo prelazili na drugu stranu ulice kad vidimo milicajca da prilazi, iako nismo nista skrivili lako se mogao dobiti samar iz cista mira, zbog krivog pogleda.

PE
pep
13:59 31.05.2010.

Pa kaj nema radio -stanicu ?? Inace ovak nesto spada u rizik zanimanja jednog policajca. Pomoc je trebao zvati prije.

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
12:43 31.05.2010.

prvo upozorenje, onda na pod, poslje toga metak u noge, onda u vugla i doma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije