Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sisak

Policajac osumnjičen za primanje mita

prometna policija
Foto: Pixsell
08.03.2016.
u 12:04

Obavljao je nadzor prometa i kontrolu vozila u mjestu Umetići na području Donjih Kukuruzara

Sisačka policija podnijela je USKOK-u kaznenu prijavu protiv svog kolege kojeg sumnjiče da je primio mito od bosanskohercegovačkog državljanina u zamjenu za oprost kazne za prekoračenje dopuštene brzine vozila.

Naime, policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta proveli kriminalističko istraživanje nad policijskim službenikom Policijske postaje Hrvatska Kostajnica te utvrdili kako je osumnjičeni policijski službenik 26. veljače oko 21.15 sati, obavljajući nadzor prometa i kontrolu vozila u mjestu Umetići na području Donjih Kukuruzara, zaustavio osobni automobil bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

U zamjenu za neprocesuiranje utvrđenog prometnog prekršaja prekoračenja dopuštene brzine vozila, policijski službenik je od vozača primio mito od 50 eura. Policajac je i privremeno udaljen iz službe do završetka disciplinskog postupka.

>> Antun Kirchbauer: Niti jednom nisam tražio da se kazne oproste ili storniraju

Komentara 8

DU
Deleted user
13:14 08.03.2016.

Dobio je ono što je zaslužio,svaka čast čovjeku koji je prijavio, to treba učiniti svaki vozač.

BA
balic
12:37 08.03.2016.

Ma nije on nista uzeo, to mu je onaj sam dao za marendu.

DO
doktorica
12:51 08.03.2016.

naravoučenije ništa od ovih iz BIH ne uzimati,oni su naučeni samo da im se daje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije