Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U PIZZERIJI

Policajac Igor Soldo iz Hercegovine među troje ubijenih u Las Vegasu

pucnjava,Las Vegas
Foto: Youtube Screenshot
1/3
09.06.2014.
u 12:55

Napadači su najprije ubili dvojicu policajaca, a zatim pobjegli u obližnji trgovački centar Wall Mart gdje su ubili jednog civila

Naoružani muškarac i žena ubili su jučer dvojicu policajca i jednog civila u Las Vegasu. Napadači su najprije, piše Las Vegas Sun, uletjeli u pizzeriju gdje su ručali policajci Alyn Beck i 31-godišnji Igor Soldo koji je, javlja Dnevni Avaz rodom iz Jablanice u Hercegovini. Uzvikivali su ''Ovo je revolucija'' i otvorili vatru na policajce. Jedan do njih im je uzvratio, ali nije poznato je li ih i pogodio.

Potom su pobjegli u obližnji trgovački centar Wall Mart gdje su ubili jednog civila. Kada ih je opkolila policija, ponovo su otvorili vatru, a žena je zatim, vjerojatno po dogovoru, upucala muškarca pa sebe.

Obitelji poginulih policajaca su očajne. Veteran Beck imao je ženu i troje djece, a Soldo, koji je u službi od 2006. godine, ženu i bebu. Policija je izjavila da identitet napadača i njihovi motivi još nisu poznati. Guverner Las Vegasa Brian Sandoval osudio je ''bezuman čin nasilja'' i pozvao na zaštitu zajednice.

>>Pucnjava u školi: Učenik upucao dvojicu kolega pa presudio sam sebi

Komentara 9

TE
TechnoCroat
15:35 09.06.2014.

Ajde Tatjana kad se tvoje novinarstvo svodi na prijevode drugih novinara, bar se odluci jel to bilo u Vegasu ili Los Angelesu.

KN
knezica
16:04 09.06.2014.

Pokoj duši žrtvama bezumnog i terorističkog čina.

DE
Dejan1000
15:58 09.06.2014.

Sigurno su ubojice neki ljevicari cim su spominjali revoluciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije