Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj podnijela tužbu

Policajac ubio mladoženju prve bračne noći

policajac ubio mladoženju
Foto: Screenshot
18.08.2014.
u 12:35

Anthony Brun reagirao je na seksističke uvrede taksista na račun supruge Stephanie pa se potukao s njime, na što je reagirao policajac izvan dužnosti koji je radio "u fušu" kao čuvar hotela. Ubrzo ga je upucao

Vatrogasac iz Kansas Cityja, 26-godišnji Anthony Brun, ubijen je na svojoj prvoj bračnoj noći nakon što se potukao s policajcem koji nije bio na dužnosti. Sukob je nastao nakon što je Anthony burno reagirao na seksističke uvrede taksista koji je njega i novopečenu suprugu Stephanie dovezao pred hotel Marriot gdje su trebali provesti prvu bračnu noć.

Policajac Donald Hubbard radio je te večeri kao čuvar hotela i intervenirao je nakon što se Anthony Brun potukao s taksistom. Netko od prolaznika snimao je tučnjavu, a u jednom trenutku Anthony je pritisnuo policajca na pod i počeo ga udarati šakom iako su mu supruga i prolaznici dobacivali ''nemoj udarati policajca''.

Ubrzo su se začula dva pucnja. Oba su pogodila Anthonyja koji je u obližnjoj bolnici proglašen mrtvim. Iako se ubojstvo dogodilo lani u prosincu, slučaj je aktualan jer je Anthonyjeva obitelj podigla privatnu tužbu protiv policajca Hubbarda i hotela Marriot ispred kojeg se dogodila tragedija i to nakon što je sud odlučio da protiv policajca neće podizati optužnicu, piše Daily Mail.

>> Htio je likvidirati zaručnicu prije vjenčanja

Komentara 1

PK
puši kurac
16:49 18.08.2014.

a vijest su vam iz amerike poslali u boci morem ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije