Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKACIJA?
Povratak na članak

Polemika o danu burkinija u vodenom parku blizu Marseillea

Michel Amiel, gradonačelnik gradića Pennes-Mirabeaua, pokraj kojega je smješten vodeni park, izvijestio je da će poduzeti "odgovarajuće mjere kako bi se okupljanje spriječilo s obzirom na to da bi ono moglo potaknuti javne nerede"

Komentari 5

OK
okus
21:48 04.08.2016.

Ovo su serijatski zakoni. Francuska je krscanska zemlja. Dakle zabrana svih njihovih provokacija. U citavoj Europu treba zabraniti te krpetine na glavama. Kakvi burkiniji? Burke hidabi gdje smo? Nek idu u svoje domovine pa nek se tam zamataju kolko oce.. Ovo je krsenje nasih ljudskih prava. Oni nas ubijaju zbog naseg nacina odijevanja!

VL
OK
okus
21:48 04.08.2016.

Dokle ce ta Francuska sutjeti?

VL
DA
Darko22
20:42 04.08.2016.

Tako to počne...samo je pitanje vremena kada će tražiti svoj zaseban legalni sustav koji se zasniva na sharia zakonu.

VL
OK
okus
22:15 04.08.2016.

Pun kufer mi je njihovih komentara kak se mi oblacimo. Suknje prekratke o topicima sa bretelama da i ne govorim.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.