Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD TENJE

Polaznik škole letenja prisilno sletio – ugasio mu se motor tijekom leta

avion
Foto: Marko Mrkonjic/Vecernji list
04.07.2016.
u 14:40

Točan uzrok nastalog kvara utvrdit će ovlašteni serviseri

PU osječko-baranjska izvijestila je danas o prisilnom spuštanju zrakoplova „Cessna C-150“ u blizini Zračne luke Osijek, a do kojega je došlo u subotu oko 11.25 sati.

– Prilikom leta ugasio se motor aviona te je prisilno sletio na strnište u blizini ceste Tenja – Silaš, oko 2,5 kilometara od Tenje. Na mjestu prisilnog slijetanja zrakoplova, a u suradnji s inspektorom Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu, obavljen je pregled mjesta, a točan uzrok nastalog kvara utvrdit će ovlašteni serviseri naknadno, navode iz PU.

Dodaju i kako je zrakoplovom koji je prisilno sletio upravljao 29-godišnji polaznik škole letenja

>> Ista Cessna doživjela nesreću drugi put u četiri godine

>> Turski zrakoplov prisilno sletio u Beograd zbog mobitela

Komentara 5

DU
Deleted user
15:24 04.07.2016.

Koje skole letenja? Na slici je DMM ECOSa , ali u tekstu novinar ( to ti je danas novinarstvo jelte ), se uopce nij potrudio saznati malo vise detalja. Npr. kako je ucenik , u kom stanju avion itd. Inace,, pretpostavljam da je sve proslo vise manje ok, otkaz motara I sletanje tom prilikom je dio obuke svakog motornog letaca pa ovom prilikom, cestitke pilotu - uceniku na ocito dobro savladanom gradivu.

EC
ecospilot1
16:34 04.07.2016.

Kako se vecernji usudjuje stavljati sliku aviona od Ecos pilot school..koja 26 godina nije imala nikakve nesrece niti prisilna slijetanja.... pa ovo je uzas od novinarstva....

EC
ecospilot1
17:25 04.07.2016.

Poštovani,to što ste Vi napisali "ilustracija" sasvim izvjesno nije dovoljno.Kada bi u članku o kriminalcima bila Vaša slika sa Vašim imenom (ime aviona je 9A-DMM ) ne vijerujem da bi Vas obrazloženje kako se radi o ilustraciji zadovoljilo. Mene sigurnoo neće pa će te sasvim izvjesno biti tuženi. Molite se da mi niti jedan učenik ne otkaže školovanje jer će šteta biti značajna. Za ECOS pilot school Miljenko Bucalović dipl.iur.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije