Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zao plan
Povratak na članak

Polanski je detaljno režirao vlastiti zločin, baš kao i svoje filmove

Nakon snimanja maloljetna Samantha (13) željela je izići iz jacuzzija i otići doma kako bi uzela lijekove za astmu. No Polanski ju je “poslao” u krevet.

Komentari 4

HE
Heli
03:02 21.05.2010.

Nije za njega kucni pritvor.On treba u zatvior do kraja zivota.Kakav je moral onih koji se brinu za njega.Najvjerovatnije i sami pripadaju tom krugu siledzija.

VL
KR
krilnik2
20:39 20.05.2010.

Pedofila svakako treba u zatvor. No nisu li krivi i roditelji koji su dopustili 13-godisnjakinji da se druzi sa holiwoodskim sljamom?

VL
OB
-obrisani-
18:45 20.05.2010.

I sada je jadan u teškom depresivnome stanju i mole se dobri ljudi da pomognu staroj pedofilčini, neka ga se lijepo deportirae i izvede pred sud jer ako je ovo istina onda je zaslužio zatvorsku kaznu a ovakvon “nježnom, senzualnom i depresivnom“ će mnogi istetovirani krkani pomoči da izađe is depresije i postane manje senzualan.

VL
OB
-obrisani-
02:36 21.05.2010.

1977, cionist Roman Polanski je prevario ,drogirao ,svukao do gola ,silovao a potom sodomizirao 13-godisnju djevojcicu iz 7-dmog razreda osnovne skole.Ponudio je djevojcici sampanjac ali je ona odbila govoreci kako to uzrokuje napad astme.Ipak je nju uvjerio da popije .Postoo je dobila napad on joj je dao pilulu Quaalude da joj \"bude bolje\".Prema njegovom biografu Thomas Kiernan-u: \"Polanski nije mogao razumjeti zasto bi yeba***i djecu trebalo brinuti bilo koga.On je imao sex sa djevojcicama mnogo mladjim od ove \".Polanski:\" Ja volim mlade djevojcice ,vrlo mlade\" .Sad se prisjetite njegovog sotonistickog filma \"Rosemary\'s Baby\" i ubojstva njegove mlade zene Sharon Tate od strane Charles Mansona kulta.Polanski ,taj prljavi pedofil i sotonist( nije cudo sto ga Sarkozy brani) platio je djevojcici veliku sumu kao nagodbu ali to kod suda nije proslo.Sada je pusten iz zatvora zbog \"bolesti\".Prisjetite se starca Artukovica kojeg su dovukli iz Argentine onako bolesnog.I na kraju pitanje ;da je neki Nijemac sodomizirao 13 godisnju Zidovku bi li on toliko godina zivio u Francuskoj na slobodi???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.