Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pisma iz Remetinca

Polančeca brine njegov status u HDZ-u i želi svjedočiti o Ini

ina_polancec
02.06.2010.
u 09:07

Žali se da ga stranka ignorira i najavljuje pisanje knjige o svemu što je prethodilo njegovu pritvaranju, kao i o danima provedenim u Remetincu.

Bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec u posljednjih je desetak dana iz remetinečkog pritvora uputio dva pisma glavnom tajniku HDZ-a Branku Bačiću, u kojima se raspituje oko svog statusa u stranci, ali i izražava želju za svjedočenjem pred istražnim povjerenstvom o privatizaciji Ine, donosi riječki Novi list.

Primitak pisama tom je dnevnom listu potvrdio i sam Bačić, koji odbacuje tvrdnje da stranka ignorira bivšeg potpredsjednika Vlade. Kaže kako će mu danas poslati odgovor u kojem će navesti kako je Polančec i dalje član stranke, a da će o njegovoj budućnosti, nakon što je suspendiran sa svih dužnosti u stranci zbog pritvora, odlučiti Sud časti koji, doduše, još nije pokrenuo postupak protiv njega. Bačić kaže da bi Sud časti mogao pričekati sa svojom odlukom do eventualne presude jer se ne želi prejudicirati Polančecova krivnja.

Uz želju da svjedoči o ugovoru s MOL-om, Polančec je navodno u pismima izvijestio vrh HDZ-a o svojoj namjeri da napiše knjigu o svemu što je prethodilo njegovu pritvaranju te o danima provedenim u Remetincu.

Ključne riječi

Komentara 31

DM
Dan_Marinovic
09:40 02.06.2010.

sa polancecom je gotovo, meni osobno je drago da cak i podpredsjednici vlade vise nisu imuni na istrage, ta cinjenica mi daje nadu u bolju buducnost

VI
vidimškoj
10:04 02.06.2010.

neni@ je u pravu si,šta je sa pljačkama i pretvorbama od 1991. pa do danas,zašto se šuti,sram ih bilo,lopine jedne.

MM
Mladen Miletić
09:27 02.06.2010.

Svi smo mi Norci; dok oni drugi su svi Polančeci..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije