Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUČNA BORBA
Povratak na članak

Pokušava raskinuti ugovor o dosmrtnom uzdržavanju. 'Prijavila me policiji da sam osoba koja je može ubiti štakom'

Nataša Pepeš u svojoj 85. godini života bori se na sudu kako bi se raskinuo ugovor koji je za nju štetan, a jedina pomoć povremeno dolazi od Općine Rugvice na čijem području živi.

Komentari 4

PH
Petarstijena-HR
11:00 12.01.2022.

U velik broj prijevara o dosmrtnom uzdržavanju uključeni su suci i zaposlenici hrvatskih sudova,gdje pljačkaju i varaju starije stanovništvo.Dovoljno je pogledati imovinske kartice sudaca,suci su na tome stvorili paralelni biznis zarade i bogaćenjs. Ministarstvo uprave mora dati rok 1.g da se ti ugovori svi raskinu,i da te zaprijeti zabranom rada u sudstvu i pravosuđu osobama i djelatnicima sudstva koji budu sklapati ovakve prevarantske ugovore,riječ je o pohlepi i korištenju pozicije moći za osobno i brzinsko bogaćenje.

VL
PH
Petarstijena-HR
11:13 12.01.2022.

Sadašnje imovinske kartice HR sudaca nisu ostvarene na temelju prihoda od plaća,i to bi SOA i Ministarstvo trebalo raščistiti,pojedincima koji su došli iskoristit poziciju za privatno bogaćenje,dat rok 1.g da se riješi nekretnina i ugovora,ako ne nemaš što radit u sudstvu,glavni biznis nisu nekretnine ni prometi nekretninama,ako se želiš bogatiti nekretninama idi ća iz sudstva,zabrana doživotnog rada. Vani je zabranjeno sucima svaki oblik bogaćenja i privatnih aktivnosti,komore ih odmah izbacuju iz cehova i karijera u sudstvu završava.

VL
Avatar kastanjer2
kastanjer2
11:17 12.01.2022.

Tako ti je to kada se prepustiš u ruke aktivista za zaštitu životinja. I grad Zagreb se prepustio u ruke nekih drugih aktivista. Ne može tu ništa dobro ispasti na kraju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.