Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Lici

Pokušao zapaliti roditelje

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
15.09.2017.
u 11:45

Izazvao je požar u sobi, da bi se potom teretnim vozilom uputio put Otočca

Muškarac (31) iz Otočca zaradio je kaznenu prijavu nakon što je na bizaran način pokušao zapaliti vlastite roditelje.

Naime, kako su izvijestili iz PU Ličke - senjske, istraga je prokazala upravo 31-godišnjeg sina da je u srijedu, 13. rujna oko 23 sata izazvao požar na svojoj obiteljskoj kući u Brlogu tako da će u sobu u kojoj su mu tada spavali roditelji, ubacio zapaljenu bocu sa zapaljivom tekućinom.

Izazvao je požar u sobi, da bi se potom teretnim vozilom uputio put Otočca. No, ubrzo je uhićen pod sumnjom da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, a dobio je i kaznenu prijavu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije