Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelj 'mućki'

Pokušao ući u klub s lažnom vozačkom na ime Rodneya Trottera

'mucke01_nnn_bih_050710'
''
27.07.2012.
u 16:22

Kad se pojavio bio je pijan. Predao je ispravu koju smo stavili na skeniranje za ispravnost i tada smo uočili fotografiju. Vidjevši lice Rodneyja Trottera pitali smo ga je li to on. Odgovorio je potvrdno, ispričao je voditelj kluba

Pripitom maloljetniku zabranjen je ulaz u jedan britanski klub nakon što je na ulazu predočio lažnu identifikacijsku ispravu na kojoj je bila slika glumca Nicholasa Lyndhursta, popularnog Rodneya Trottera iz legendarnih Mućki.

Metro izvještava da se incident zbio prošle subote u Newquayu, a zaštitare je, osim slike popularnog glumca, nasmijala i adresa navedena u lažnoj vozačkoj dozvoli. Naime, i ona je glasila na ime popularnog lika iz serije, odnosno na ulicu Nelsona Mandele u naselju Peckham.

– Kad se pojavio bio je pijan. Predao je ispravu koju smo stavili na skeniranje za ispravnost i tada smo uočili fotografiju. Vidjevši lice Rodneyja Trottera pitali smo ga je li to on. Odgovorio je potvrdno. Tražili smo ga da nam kaže datum rođenja, no informacija nije odgovarala onome što je upisano u iskaznici – kazao je voditelj kluba koji je otkrio da neimenovani prijestupnik ustvari nije bio maloljetnik nego 52-godišnji muškarac.

Komentara 3

CH
chypsa
17:21 27.07.2012.

Jel onda maloljetnik ili ne?! Jebote VL više...

Avatar drug tito
drug tito
17:47 27.07.2012.

Nije to ništa, kod nas je jedan takav premijer.

UK
Ugo Kajvez2
18:39 27.07.2012.

Ma to na slici su inozemni investitori upravo pristigli u RH ..................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije