Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'james- bondovski'

Bježao policiji Šibenikom u skupocjenom automobilu usred bijela dana

Bježao poilciji
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/10
21.01.2016.
u 12:55

Vozač se oglušio na upozorenje policajaca i dao se u bijeg

Nakon što su djelatnici Policijske uprave Šibensko-kninske dobili novi uređaj za kontrolu prometa, današnja kontrola urodila je plodom.

Mobilni sustav za automatsko prepoznavanje i provjeru registracijskih oznaka na vozilima NERO ANPR, (NERO) očitao je da je vozaču izrečena mjera zabrane upravljanja vozilom na što su policijski službenici upozorili vozača da se zaustavi. 

Vozač se oglušio na upozorenje policajaca i dao se u bijeg. Policajci su ga sustigli kod jednog šoping-centra  u Šibeniku, nakon čega je muškarac pokušao pobjeći bez automobila. 

Ubrzo je uhvaćen i sproveden u policijsku stanicu. 

>>Bez vozačkog ispita vozio u pogrešnom smjeru pa završio u zatvoru

>>U bijegu od policije počinio osam prometnih prekršaja

Komentara 8

AN
anonimus00
13:06 21.01.2016.

malo se poigrao s policijom i odlucio stati.dobit ce mizernu novcanu kaznu i boli ga dupe.trebalo bi mu oduzeti auto i na drazbu

GR
grgast
13:36 21.01.2016.

plus nepropisno parkirao na mjestu za invalide, nije nakon zaustavljanja osigurao auto da ga treće osobe ne mogu staviti u promet, suvozač Horvatinčić nije bio propisno vezan...treba mu naslagati sve moguće kazne.

ZV
Zvonko60
13:29 21.01.2016.

Takav auto a mulca ufatili ..tačke ,tačke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije