Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESPRETNI PROVALNIK

Pokušao provaliti u stan pa pao sa zgrade

policija
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
28.05.2014.
u 13:57

Zbog zadobivenih ozljeda Goranin je prevezen u Opću bolnicu Pula

Nespretni provalnik završio je u bolnici nakon što je, pokušavajući provaliti u stan u Puli, pao s balkona. Riječ je o 33-godišnjaku iz Gorskog kotara koji je, kako je krim istraživanjem utvrdila pulska policija, počinio šest kaznenih djela - tri teške krađe, dvije krađe i jednu prijetnju.

Goranin se prošle subote popeo na balkon na drugom katu zgrade u Gladijatorskoj ulici te je s njega, po istaknutom dijelu zida fasade, došao do prozora koji je pokušao nasilno otvoriti. U tom su trenutku u stan ušli vlasnici te je 33-godišnjak pobjegao preko krova, a potom je s balkona stana u Emovoj ulici, s visine od oko 5 metara, pao na balkon stana u prizemlju zgrade, gdje su ga zatekli policajci.

Zbog zadobivenih ozljeda muškarac je prevezen u Opću bolnicu Pula, a nakon puštanja iz bolnice nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je da je tijekom svibnja, u kampu na području Pule, počinio dvije teške krađe tako da je provalio u jednu kamp prikolicu, a u drugu se ušuljao dok je u njoj spavao 32-godišnji državljanin Njemačke. Muškarac je iz kamp prikolica otuđio dalekozore, fotoaparat, novčanik i odjeću, oštetivši pritom 50-godišnjeg državljanina Slovenije i 32-godišnjeg državljanina Njemačke za više tisuća kuna.

U istom kampu, muškarac je počinio i dvije krađe pa je tako iz otvorene kućice za odmor otuđio žensku torbu, oštetivši time 45-godišnju državljanku Slovenije za nekoliko tisuća kuna, dok je iz šatora 46-godišnjeg državljanina Njemačke otuđio motoristički kofer.

Osim imovinskih kaznenih djela, policajci su utvrdili i sumnju da je 33-godišnjak počinio i kazneno djelo prijetnje. Naime, 1. svibnja je na jednoj pulskoj plaži, pod utjecajem alkohola, prijetio smrću 46-godišnjakinji, koju je gurnuo na pod, a potom se udaljio s mjesta događaja.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 27. svibnja u jutarnjim satima, 33-godišnjak je priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

>> Provalili u prodavaonicu pa odnijeli veću količinu cigareta, alkohola i kozmetičkih proizvoda

Komentara 2

DE
Dejan1000
16:15 28.05.2014.

Baksuz!!!

LB
lela.baborela
17:20 28.05.2014.

Pokušao provaliti u stan , pa pao sazgrade. To ga Bog kažnjava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije