Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKOLIKO VREĆICA

Pokušao prošvercati prave dijamante: Prošao hrvatsku granicu, zaustavili ga Srbi

Zaplijenjeno 300 pravih dijamanata
Foto: Policija RS
1/5
10.02.2020.
u 11:23

Srpski carinici otkrili da Albanac (50) šverca 300 dijamanata za koje je rekao da su obični cirkoni

Nakon što je prošle subote Albanac (50) u koloni vozila prelazio granicu iz Hrvatske, srpski su mu carinici rutinski odlučili pregledati vozilo na graničnom prijelazu Batrovici.

Albanac je imao kosovske dokumente te je vozio Audi čeških registarskih tablica, a kada su mu carinici otvorili pretinac ispred suvozačkog sjedala, u njemu su pronašli nekoliko vrećica s dragim kamenjem

Na pitanje zašto ih nije prijavio, nervozno je kazao samo da se radi o cirkonima, odnosno Swarovski kristalima koji nemaju neku vrijednost, piše srpska policija. 

Ipak, nakon pregleda otkrili su da je pokušao prošvercati 300 pravih dijamanata. Oduzeli su mu ih te trenutno utvrđuju njihovu vrijednost. Protiv Albanca pokrenuli su prekršajni postupak.

Zaplijenjeno 300 pravih dijamanata
1/5

Komentara 1

GI
gii
12:55 10.02.2020.

Čede će ovome oderati kožu, a dijamante će zamijeniti za nuklearnu raketu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije