Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na granici

Pokušao prokrijumčariti 270 tableta koje su na popisu opijata

tableta
Arhiva
27.12.2010.
u 11:01

Državljanin Srbije (37) na Bajakovu je ušao u RH kao putnik u autobusu

BAJAKOVO - Na graničnom prijelazu Bajakovo carinici i policajci spriječili su pokušaj krijumčarenja 270 različitih vrsta tableta koje su u Hrvatskoj na popisu opijata i uz njih je potrebna medicinska dokumentacija koja dokazuje kako su imaocu potrebne kao lijek.

U prtljazi 37-godišnjeg državljana Srbije, koji je na Bajakovu ušao u Hrvatsku kao putnik u autobusu srbijanskih nacionalnih oznaka, pronađeno je 270 tableta za koje nije imao potrebnu liječničku dokumentaciju pa je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru.

Dan ranije u prtljazi 51-godišnje Makedonke, koja je kao putnica bila u autobusu makedonskih oznaka, pronađene su 83 tablete za koje nije imala liječničku dokumentaciju.

Komentara 1

ZV
zvonimir13
15:52 27.12.2010.

jel vam nije neugodno prenosit ovakvu minornu zapljenu,pa to je na razini policijskog gustera.pa to je mozda covjekova terapija za 14 dana (jbg nije ponio liječnićku dokumentaciju i prc.)carinici rade na kvantiteci zapljene a ne kvaliteti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije