Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ma, kakvo učenje

Pokušao prevariti Ministarstvo s diplomom koju je kupio u BiH

knjizica, mito
Arhivska fotografija
18.05.2010.
u 10:03

Pisanim putem zatražio je da mu se prizna i u radnu knjižicu upiše diploma o završenoj srednjoj stručnoj spremi

ŠIBENIK - Zbog lažne diplome kazneno je prijavljen 34-godišnjak iz Biskupije. Muškarac je 8. travnja 2008. godine pokušao prevariti Ministarstvo znanosti i obrazovanja u Zagrebu kada je pisanim putem zatražio da mu se prizna i u radnu knjižicu upiše diploma o završenoj srednjoj stručnoj spremi.

Priložio je dokument koji je 1999. godine kupio u Travniku u Bosni i Hercegovini za 1200 DEM.

Komentara 12

NE
neznalica
11:21 18.05.2010.

Zaista nemogu vjerovati kako nikada nisam došao u poziciju da mi se ponudi kupnja diplome ili uopće kupnja nečega što se inače stiče mukom i znanjem. Usput, MORH je davno proveo provjere diploma i svjedodžbi, možda bi konačno trebalo tražiti prevarante u drugim segmentima društva. Iskustvo nas uči da oni nisu tamo gdje nema društvene moći i novca.

DO
doktorica
10:30 18.05.2010.

Dopisne diplome

DM
dr_max
11:12 18.05.2010.

Skuzili su tipa jer nije bio pismen! :) Pisani zahtjev je imao previse gramatickih gresaka! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije