Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ozlijeđen

Mladić izazvao tešku nesreću kod Novske: Iz kamiona ispao vozač, bori se za život

Na kninskom području zbog snijega zabranjen promet za kamione s prikolicom
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.10.2021.
u 10:07

Do nesreće je došlo kada je osobnim vozilom austrijskih nacionalnih oznaka 24-godišnji austrijski državljanin, pretjecao kamion s prikolicom austrijskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 53-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Noćas, 9. listopada, oko 2 sata iza ponoći, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac kod Novske, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 53-godišnji vozač.

Do nesreće je došlo kada je osobnim vozilom austrijskih nacionalnih oznaka 24-godišnji austrijski državljanin, pretjecao kamion s prikolicom austrijskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 53-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Mladić svoje vozilo nije držao na potrebnoj udaljenosti te je udario u zadnji bočni dio kamiona. 

Od siline udarca došlo je do zanošenja kamiona i prikolice, slijetanja na zelenu površinu i prevrtanja kamiona, uslijed čega je vozač zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa ispao iz kamiona. Zbog zadobivenih ozljeda 53-godišnji vozač je prevezena u Opću bolnicu Nova Gradiška gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život, nakon čega je zbog daljnjeg liječenja prevezen u KBC Zagreb. 

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 24-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar drug Joža
drug Joža
11:17 09.10.2021.

Sad će još šofer tražiti odštetu od poslodavca, za šta, zato šta nije koristio pojas pa ispao iz kamiona?!? Zamislite da građevinac ne stavi šljem pa mu nešto na gradilištu padne na pamet i nakon bolnice tuži poslodavca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije