Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIVOTVORENJE ISPRAVE

Pokušao otvoriti obrt i to tako što je priložio lažnu svjedodžbu

papirologija
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/2
26.05.2021.
u 13:18

Daljnjom provjerom potvrđeno je da svjedodžba nije valjana, odnosno da nije izdana od obrazovne ustanove koja je na njoj navedena

Za krivotvorenje isprave osumnjičen je 51-godišnjaka, priopćila je lošinjska policija.

Sumnjiči ga se da je u ožujku ove godine prilikom upisa obrta, kao dokaz da ispunjava uvjet stručne spreme priložio je svjedodžbu o završnom ispitu za koju se posumnjalo da nije vjerodostojna. Daljnjom provjerom potvrđeno je da svjedodžba nije valjana, odnosno da nije izdana od obrazovne ustanove koja je na njoj navedena.

Tako je umjesto otvorenog obrta, 51-godišnjak dobio kaznenu prijavu.

 

VIDEO Cijepljenje će trajati dok se ne cijepi više od tri milijuna građana

Ključne riječi

Komentara 4

AP
Ante Potina
21:30 26.05.2021.

Dozvola za obrt?Koja glupost.Ako zna da radi to mu je dozvola. Samo još da uvedu dozvolu za poljoprivredu.Bez završene poljoprivredne škole zabranjena proizvodnja i prodaja kapule i pomidora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije