Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Pokušao ih spriječiti da mu ukradu plastične boce, pa ga izudarali vrtnim alatom

Šibenik: Turisti "skupljačima boca" na rivi ostavljaju povratnu ambalažu
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
31.08.2020.
u 13:12

Za počiniteljima se traga, a policija je slučaj okvalificirala kao razbojničku krađu

Zbog plastičnih boca napadnut je 48-godišnjak  i to u dvorištu svoje kuće. Kako je priopćila zagrebačka policija, u 00.05 u noći na ponedjeljak u Cerničkoj ulici na Trešnjevci,  četiri nepoznata lopova ušla su u dvorište kuće 48- godišnjaka kako bi mu ukrali plastične boce. No on ih je primijetio pa je izašao iz kuće te ih je pokušao spriječiti u krađi.

Jedan od počinitelja je tada zgrabio nekakav vrtni alat, policija nije precizirala točno što,  te je njime počeo udarati 48-godišnjaka. Ostali su lopovi pobjegli, a 48-godišnjak je prevezen u KB Sestre milosrdnice gdje je ustanovljeno da je ozlijeđen. Za počiniteljima se traga, a policija je slučaj okvalificirala kao razbojničku krađu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije