Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupio zeleni kostim

Pokušao biti nevidljiv na videopozivu, no nije sve prošlo kako se nadao

Muškarac pokušao biti nevidljiv
Foto: Screenshot/TikTok
1/3
17.04.2021.
u 12:57

Djelomično je bio zamućen, no slika je bila dovoljno jasna kako bi se primijetilo kako hoda sa šalicom u ruci

Zbog pandemije koronavirusa, mnogi su posao iz ureda prebacili u svoj dom te s vremenom otkrili kako i takav oblik rada ima negativnih aspekata. Primjerice, neplansko pojavljivanje ukućana za vrijeme čestih videopoziva s kolegama. Jedan je muškarac pomislio kako je pronašao rješenje za taj problem te je bio siguran kako može postati "nevidljiv" dok je njegova zaručnica na videopozivu.

Otkrio je da je kupio zeleni kostim kojeg može nositi dok prolazi u pozadini dok njegova zaručnica radi na računalu s upaljenom kamerom, no ispostavilo se kako njegova ideja nije išla po planu, piše Mirror.  

Obukao je kostim i prošao iza zaručnice, no još uvijek ga se moglo vidjeti. Djelomično je bio zamućen, no slika je bila dovoljno jasna kako bi se primijetilo kako hoda sa šalicom u ruci.

@tailoredbits

Flawless execution. ##fyp ##foryou ##wfh ##zoom ##workfromhome

♬ original sound - tailoredbits

Njegova je zaručnica uspjela neometano razgovarati na sastanku iako je vidjela njegov urnebesan pokušaj da postane nevidljiv. 

Video je postao viralan i prikupio gotovo 60 tisuća komentara. "Smješnije je svaki put kada ga pogledam", "Ovo još više odvlači pažnju", "Barem nije plesao kao da ga nitko ne može vidjeti", neki su od komentara korisnika društvenih mreža koje je video oduševio i nasmijao.  

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Malazan
Malazan
13:40 17.04.2021.

Hahaha 😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije