Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na jugu zemlje

Pokušali ući u Hrvatsku s krivotvorenim vozačkim dozvolama

Granica
15.04.2013.
u 11:13

Sveukupno sedam osoba zatečeno je tijekom vikenda u pokušaju da ilegalno uđu na teritorij Republike Hrvatske

Tijekom proteklog vikenda policijski službenici Policijske postaje Ston i Policijske postaje Gruda su u tri navrata zatekli tri strana državljanina koji su pokušali ući u RH korištenjem krivotvorenih putnih isprava.

Radi se o državljanima Srbije, Albanije i Bosne i Hercegovine koji su policijskim službenicima dali na uvid krivotvorene vozačke dozvole. Navedeni su uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

No, to nije jedini slučaj pokušaja ilegalnog prelaska na jugu u Hrvatsku. Policijski službenici iz Metkovića uhitili su jučer četvoricu državljanina Albanije u dobi od 22 do 24 godine, zbog sumnje u nezakoniti prelazak državne granice, koje su zatekli u Ulici Lovre Matića u Metkoviću.

Utvrđeno je da su tijekom jutra nezakonito prešli državnu granicu između Hrvatske i BiH te stigli u Metković s namjerom odlasku u zemlje EU. Četvorica državljana Albanije protjerana su iz Hrvatske te im je određena zabrana ulaska i boravka u RH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije