Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz bih u srbiju

Pokušale prošvercati nakit u teglicama ajvara

ajvar (1)
Tomislav Miletic/PIXSELL
11.09.2013.
u 14:57

Putnice su iskoristile tegle ajvara i šupljine u vješalicama za garderobu za krijumčarenje nakita

Službenici srpske carine spriječili su pokušaj krijumčarenja 1328 grama zlatnog i srebrenog nakita. Njega su skrivenog u teglama ajvara i u vješalicama za odjeću na graničnom prijelazu Gradina u automobilu Audi A4 pokušali prenijeti muškarac i dvoje žene, svi državljani BiH, javlja Klix.

Na pitanje carinika imaju li išta za prijaviti, putnici su rekli da osim osobnih stvari imaju i malo poklona i hrane poput slatkiša i ajvara. Detaljnim pregledom vozila i putnika otkriveno je da obje putnice u svojim prtljagama imaju neprijavljeni nakit. Putnice su iskoristile tegle ajvara i šupljine u vješalicama za garderobu kao kamuflažu za njihovo krijumčarenje.

Srebrni i zlatni nakit (lančići, narukvice, naušnice, privjesci i prstenje) pažljivo su bili zapakirani u paketiće oblijepljene selotejp trakom i ubačeni u tegle ajvara, dok su manje vrećice ugurane u unutarnje šupljine vješalica.

 Nakit je zadržan, a putnice su predane policiji.

>>Crnogorac u pogrebnom kombiju krijumčario 83 kg marihuane

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije