Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DETALJI
Povratak na članak

Pokušaj ubojstva kod Zagvozda: Muškarac alatom napao ženu, potom prijetio drugom muškarcu

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pokušaj ubojstva i prijetnja, danas tokom dana osumnjičeni 73-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku, navodi se na policiji.

Komentari 4

Avatar anlaser
anlaser
13:43 17.07.2021.

Muškarac ? Tu pič...u treba strpati u Lepoglavu pa da posluži umjesto žene !

VL
KR
Krud
13:37 17.07.2021.

Vidio sam snimku, to je očito bio pokušaj ubojstva. Tog starog treba zatvoriti na par godina pa nek mu bude doživotno.

VL
NO
nogogaz
14:41 17.07.2021.

U Kanadi je bio do 1969g zakonom zabranjen oralni seks. Možda smo i u CRO tribali zakonom zabranit sve seksualne prakse koje nije sam RKC Bog dozvolio (homo, lesbo, oral, anal...) time bi zabranili i emotivnu i seksualnu vanbracnu aktivnost....i kako dokazuje taj slucaj i mnogo (pokusaj) ubojstva

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.