Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške ozljede glave

Pokušaj ubojstva kod Zadra: Nakon svađe zapucao na 45-godišnjaka

očevid
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Ilustracija
08.08.2016.
u 09:45

Muškarac koji je pucao iz vatrenog oružja dobio je kaznenu prijavu za ubojstvo u pokušaju i priveden sucu istrage Županijskog suda u Zadru

Policijski službenici II policijske postaje Zadar, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u petak, oko 18 sati, u Ruplju, nakon verbalnog sukoba, vatrenim oružjem teško ozlijedio 45-godišnjaka.

Muškarac je s teškim ozljedama glave prevezen u zadarsku bolnicu, a nakon kriminalističkog istraživanja, 61-godišnjak je uz kaznenu prijavu za ubojstvo u pokušaju, priveden sucu istrage Županijskog suda u Zadru, priopćila je PU zadarska

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
10:49 08.08.2016.

Ma ovo naše balkansko domoljublje uz kontejnere i flašu piva donosi šokove i razočarenja pa zavičajski čovjek pukne na nevino viteški način.

OB
ObrenM
16:58 08.08.2016.

Pocinitelj je vec bio petnaestak godina, ondje gdje ce sada docekati svoj zlocinacki kraj.

EB
EBERT
12:29 08.08.2016.

bas smo se spremali u rujnu na Pakostane ali na ove divne informacije ne hvala . idemo u Svedsku .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije