Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Pokucao na vrata s nožem u ruci pa je vukao po podu tražeći novac

Napad nožem
Foto: Thinkstock
17.04.2020.
u 10:29

Jedva punoljetni mladić napao je i udarao 90-godišnjakinju koju od ranije poznaje

Zbog pokušaja razbojništva osumnjičen je 18-godišnjak koji je ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci. Sumnjiči ga se da je 14. travnja poslijepodne, zamaskiran maramom te držeći nož u ruci, pokucao na vrata 90-godišnjakinje, koju inače od ranije poznaje.

Starica mu je otvorila vrata, a 18-godišnjak ju je gurnuo. Pala je na pod, a potom ju je 18-godišnjak vukao po podu do kuhinje.
- Daj mi lovu! Di ti je novac? - vikao je na staricu koju je pri tome nekoliko puta udario u leđa. Prislonio joj je i nož na zatiljak. Nakon što je pretražio sve ladice, a novac nije našao, pobjegao je.

Tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Rijeci tražilo da mu se odredi jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Komentara 1

BF
bf22
22:10 19.04.2020.

tako mlad a već ništkorist i korov društva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije