Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Pokret za legalizaciju marihuane

marihuana španjolska
Foto: screenshot/Deutche Welle
11.11.2014.
u 08:49

To ipak ne obeshrabruje katalonske separatiste koji nastavljaju prosvjedovati za neovisnost. Oni žele slobodu - pa i kad se radi o nekim drugim stvarima.

Kataloniju već odavno sanja o otcjepljenju od Madrida. Od referenduma po uzoru na nedavni škotski u dogledno vrijeme neće biti ništa. Ustavni sud Španjolske referendum blokira. Katalonci su doduše protekli vikend velikom većinom podržali neovisnost, ali bio je to samo neobvezujući referendum.

To ipak ne obeshrabruje katalonske separatiste koji nastavljaju prosvjedovati za neovisnost. Oni žele slobodu - pa i kad se radi o nekim drugim stvarima. 

>> Više od 80 posto glasača izjasnilo se za neovisnost Katalonije

 

Komentara 2

MA
Makava
08:59 11.11.2014.

Pa pametni ljudi ;-)

I1
ivekbregana.1
09:20 11.11.2014.

pozdrav Hrvatskoj eto vidite kako je u Europi sve se moze a kod nas jedino u Remetincu mozes zavrsit. Hvala Bogu sto ne zivim vise u Hr. nema nasa drzava pojma o europi. samo na loovski nacin zive policija politika i mafija zato nam tako i ide na zalost. bilo bi najbolje da nam njemac vodi drzavu jedno 20 godina pa da vidimo kaj je europa. U Hr nesmijes popit nesmijes pijevat, nesmijes nista jer inace zavrsis u Remetincu. E moja Hr nemate pojma o nicem samo unistavat sirotinju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije