Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova nada

Pokrenuta nova potraga za Madeleine McCann

madeleine McCann
Reuters/PIXSELL
09.09.2011.
u 12:12

U nadi da će pronaći nove tragove stručnjaci "češljaju" tisuće stranica dokumenata koje je prikupila portugalska policija

Tim stručnjaka iz Velike Britanije otišao je u Portugal kako bi pokrenuo novu istragu oko nestanka Madeleine McCann. Djevojčica je zadnji put viđena u portugalskom odmaralištu prije četiri godine.

Britanski detektivi početkom kolovoza posjetili su portugalske kolege i od njih preuzeli dokumentaciju povezanu sa slučajem. U nadi da će pronaći nove tragove stručnjaci Scotland Yarda "češljaju" tisuće stranica dokumenata koje je dosad prikupila portugalska policija, prenose strani mediji.

Pokretanje nove istrage obitelji daje nadu, izjavio je glasnogovornik obitelji istaknuvši da je to pozitivan korak.

Komentara 15

JA
jaruzelskia
12:48 09.09.2011.

A kog briga ze to neko Englesko dijete poslje 5 godina kada ima masu naše djece u velikim nevoljama? Koliko znam roditelji su bogati (doktori), koji su je ostavili satima samu u apartmani i otišli pijančevati s prijateljima!? Sada nekaka si sami plate potragu....a za Hrvate to sve nema nikakve veze niti intersa.

Avatar DonLon
DonLon
18:28 09.09.2011.

Nevjerojatno koliko jada, bijede, lazi i mrznje u prethodna dva posta! Neznam dali bi isto tako pricali da se radi o njihovom djetetu. Osobno mi je drago sto se istraga ponovo pokrece, jer je jako puno toga bilo propusteno, zabrljano,o, neozbiljno shvaceno. Portulgalska policija je ogroman dio vremena potrosila na pokusaj ocrnjivanja roditelja, jer im je to bilo lakse nego voditi ozbiljnu istragu koja bi mogla pokazati njihovi neefikasnost.

DU
Deleted user
12:38 09.09.2011.

koga boli kyrac za nekakvu Madeleine McCann. da je to bila hrvatska djevojcica britanci to ne bi objvili ni kad se dogodilo a kamoli poslije par godina. mislim, stvarno, koga briga. englesko dijete nestalo u portugalu objavljuju u hrvatskim novinama.. ej englezi to ne bi ni spomenuli da je u pitanju dijete iz hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije