Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVILA PACIJENTICA

Liječnica u Njemačkoj navodno miješala cjepivo s nepoznatom tvari?

U Šibeniku je veliki interes za cijepljenje pa se kroz jutro cijepilo više od 600 građana
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
18.12.2021.
u 11:28

Kada je pacijentica rekla da se boji nuspojava, liječnica joj je kazala kako je navodno umiješala nešto homeopatsko, tako da se ne treba brinuti

Liječnicu iz Bodenseea u Njemačkoj trenutno je pod istragom zbog sumnje da je cijepila više od 430 osoba cjepivom protiv koronavirusa u koje je navodno umiješana nepoznata tekućina. 

Svi pacijenti mislili su da se cijepe protiv koronavirusa, prenosi Fenix Magazin. Prema informacijama Državnog odvjetništva, istragu je pokrenula pacijentica koja se cijepila kod osumnjičene liječnice. Kada je pacijentica rekla da se boji nuspojava, liječnica joj je kazala kako je navodno umiješala nešto homeopatsko, tako da se ne treba brinuti. Nakon konzultacija s obiteljskim liječnikom, odlučila je prijaviti slučaj policiji. 

Kasnije je utvrđeno i kako tri pacijenta uopće nemaju antitijela iako su se cijepili s dvije doze, a za to nije bilo nikakvih razumljivih razloga. 

Državno odvjetništvo je u detaljima navelo i kako sumnjaju da pacijenti uopće nisu cijepljeni cjepivom protiv koronavirusa i da to nisu ni znali, a liječnica nije htjela komentirati slučaj. 

-  Krajem studenoga policija je pretražila ordinaciju i prikupljala dokaze. Istraga se nastavlja. Privremena profesionalna zabrana liječnici i ostalim zaposlenicima ordinacije još nije izrečena jer je istraga tek pokrenuta – rekao je glasnogovornik Ureda javnog tužitelja u Konstanzu.

>> VIDEO Kreće cijepljenje djece od 5 do 11 godina: Po čemu se razlikuje od cjepiva za odrasle


 

Komentara 2

RA
radijatori
12:50 18.12.2021.

Zašto Pfizer to smije raditi, a liječnica ne smije?

IM
Immanuell
11:35 18.12.2021.

Dokle seže ljudska ludost........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije