Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRAVIO IMPROVIZIRANU POSTAJU

Pokrenuta istraga: Dočasnik HV-a ilegalno prodavao gorivo u dvorištu obiteljske kuće

Požega: Predsjednik Milanović sudjelovao na svečanosti polaganja prisege 32. naraštaja vojnih ročnika
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
01.04.2022.
u 21:55

Cijeli slučaj pokrenula je vojna policija te ga predala Ministarstvu unutarnjih poslova

Pripadnika specijalne postrojbe Hrvatske vojske policija je privela zbog sumnje da je ilegalno preprodavao gorivo u improviziranoj stanici kod Splita.

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV, dočasnik je gorivo prodavao ispred obiteljske kuće gdje je imao improvizirani spremnik od 2.000 litara s brojčanikom i pištoljem za lijevanje. Gorivo je navodno prodavao i po 2,5 kune niže od cijena koje su na tržištu.

Cijeli slučaj pokrenula je vojna policija te ga predala Ministarstvu unutarnjih poslova, a istraga bi trebala pokazati je li dočasnik imao pomagača te način na koji je dolazio do goriva. 

Policija je na upite kazala tek kako ''sukladno Zakonu tajne izvide ne mogu komentirati'', dok MORH nije htio komentirati koliko je dugo osumnjičeni u sustavu oružanih snaga te prije li mu stegovni postupak ili isključenje iz vojske.

>> VIDEO Na mjestu eksplozije kuće u Bilju završen očevid: Uzrok curenje plina iz plinske boce

Komentara 23

SL
slavenZadravec
22:24 01.04.2022.

Izgleda da se u vojsci gorivo troši bez ikakvog nadzora pa su moguće ovakve krađe. Jasno, nitko se od političara, a čini se i novinara ne usudi propitivati vojnu potrošnju. Mnogi čak odobravaju enormno povećanje vojnog proračuna.

Avatar Asterix
Asterix
23:15 01.04.2022.

Trebao je učiti od Čermaka. Do sada bi već imao lanac benzinskih postaja.

BB
Bruno_Bear1
11:13 02.04.2022.

Kako mu nije palo na pamet da je unsonije i manje vidljivo prodavati opijate. više mušterija počevši od slučajnog,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije