Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Gorskom kotaru

Pokradena trafo-stanica, posječeno 212 stabala

šuma
Arhiv VL-a
06.11.2010.
u 12:22

U predjelu Kamensko nepoznati je počinitelj posjekao 212 stabala cera, graba i bukve. U mjestu Hambarište 19-godišnjak iz Lukovdola provalio u trafo-stanicu

U predjelu Kamensko u Gorskom kotaru od 1. lipnja do 4. studenog nepoznati je počinitelj posjekao 212 stabala cera, graba i bukve, zbog čega je tvrtka iz Vrbovskog oštećena za iznos od približno 10 tisuća kuna. Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko obavili su očevid.

Neobična krađa dogodila se i u mjestu Hambarište. Ondje je u razdoblju od 1. travnja do 4. studenog nepoznati počinitelj ukrao 20 metara kabela iz transformatorske stanice. Očevidom je otkriveno da je počinitelj provalio u trafo-stanicu i isjekao bakreni kabel, čime je tvrtki iz Zagreba nanesena materijalna šteta od oko 3 tisuće kuna. Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko 5. studenog dovršili su kriminalističko istraživanje kojim je otkriveno da je kradljivac kabela 19-godišnjak iz Lukovdola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije