Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čakovec

Pokopana Vesna Hajdarović, za čiju se smrt sumnjiči bivši svećenik

Sprovod Vesna Hajdarović
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
08.02.2014.
u 15:45

Oko 200 ljudi ispratilo je danas popodne na groblju ženu koja je ubijena u podzemnoj garaži stambene zgrade u Zagrebu u srijedu

Obitelj, prijatelji i rodbina okupili su se danas poslijepodne na čakovečkom groblju kako bi se posljednji put pozdravili od Vesne Hajdarović (43), za čiju se smrt sumnjiči bivši svećenik Danijel Horvat (36). Kako se sumnja, on ju je 5. veljače namamio u podzemnu garažu u II. Barilovićkoj ulici u Zagrebu, gdje ju je nakon kraće svađe ubio rukama i kuhinjskim batom za meso.

Uhićen je ubrzo nakon zločina, a policiji kazao kako ga je Vesna Hajdarović proganjala godinama. Kobnog je dana u podzemnoj garaži, kako tvrdi Horvat, ona na njega navalila batom, nakon što ju je po tko zna koji puta odbio.

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Odgovarajući što je bat za meso radio u garaži, Horvat je kazao da ga je on tamo donio tri mjeseca prije kako bi ga popravio, no u međuvremenu je na njega zaboravio.

>>'Kod matičara je zakazala naše vjenčanje. Čak mu je i platila'

Komentara 1

NO
novkovka
09:00 09.02.2014.

stvarno ima svakakvih svečenika.ne znam tko njih izabire za božju službu? sućut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije