Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u osijeku

Pokopana ubijena nogometna menadžerica Sanja Hap

Sanja Hap,Osijek,pogreb
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/6
26.03.2015.
u 15:35

Policija još uvijek traži osobu koja je u Zagrebu brutalno ubila menadžericu Hap

Obitelj i prijatelji oprostili su se danas u Osijeku od nogometne menadžerice Sanje Hap (39) čije je mrtvo tijelo pronađeno u stanu na zagrebačkoj Kajzerici. Pogreb je održan na Aninu groblju, a policija i dalje pokušava pronaći ubojicu koji je Hap vezao, pretukao i izbo nožem.

Jučer su se pojavile i spekulacije da je bivšu atletičarku rodom iz Osijeka ubio Viktor Tolj, čovjek koji je u ponedjeljak usmrtio osječkog odvjetnika Vlatka Vidakovića. No policija takve navode nije potvrdila.

>>Viktor Tolj izbo Sanju Hap, pa se odvezao u Osijek i ubio Vlatka Vidakovića te sebe?

>>Bivšu nogometnu menadžericu našli izbodenu i vezanu

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL, Ilustracija

Komentara 1

OB
Objektivno...
15:49 26.03.2015.

...vidim da je kamera na sahrani uhvatila i neke poznate nogometne djelatnike trenutno na slobodi. Nigdje ne vidim da je sahranjen i Tolj. Ili je on možda besmrtan? Da ima obitelj mogli bi se natući lijepih novaca tužbama za klevete da je on ubio ovu menadžericu ako policija pronađe pravog "Šlogara"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije