Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK

Pokidali hrvatsku zastavu i skinuli dvojezičnu ploču

Pokidao hrvatsku zastavu
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
18.11.2013.
u 12:44

Počinitelj je savio aluminijski štap na kojem se nalazila državna zastava RH koju je potom pokidao. Traga se i za počiniteljem koji je ponovno skinuo dvojezičnu ploču sa zgrade Vijeća nacionalnih manjina Osijeka

Nepoznati je počinitelj u noći sa subote na nedjelju u osječkom Naselju Vladimira Nazora savio aluminijski štap na kojem se nalazila državna zastava Republike Hrvatske. Zastavu je potom, kako je izvijestila osječka policija, pokidao. Za počiniteljem se traga.

Treći put

Već treći put jutros je sa zgrade Vijeća nacionalnih manjina u Kišpatićevoj ulici u Osijeku skinuta dvojezična ploča s latiničnim i ćiriličnim natpisom. Prošloga je tjedna ista ploča premazana bojom.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mučki provokator
Mučki provokator
14:04 18.11.2013.

Zašto ne bi srbijanskim ekstremistima palo na pamet razbijanje dvojezičnih ploča?! Da bi to Hrvatima mogli staviti na teret. Kao na traktorijadi 95-te kad su bježeći gazili svoje i pripisali ih žrtvama rata.

BA
Black Angels
21:37 18.11.2013.

e onda cete se natraziti jer nadjete jednog odmah se stvori drugi,,,i tako redom,,,,poruka vladajucima ,,,okanite se toga jer to ce biti i vasa propast,,,,poklonite se zrtvama ,,,,ali iskreno,,,ne za novinare,,,jer table su cisto pljuvanje po mrtvima

LI
libero
13:49 18.11.2013.

Specijalizirali su se u razbijanju ploča i zastava. Bravo rvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije