Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
senat odlučuje o izborima
Povratak na članak

Poker u Rimu – svi u koaliciju protiv Salvinija i Berlusconija

Giuseppe Conte talijanski je premijer, ali od samoga početka Matteo Salvini sebe je gurnuo u prvi plan

Komentari 2

Avatar Viktor999
Viktor999
08:32 13.08.2019.

pretenciozni i navijački članak, drugo mi nismo očekivali od našeg crvenog dopisnika-udbaša iz Rima😡Bravo Salvini, samo tako-većina talijana je uz tebe!!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:19 13.08.2019.

u italiji nije moguće imati vladu dulje od dvije godine. tek smanjivanjem broja zastupnika i senatora, od kojih su neki doživotni, bude moguće početi neku smisleniju politiku. salvini zna da mora iskoristiti priliku koju ima radi krize sa migrantima. ako se stanje u siriji popravi kroz koji mjesec, u libiji nek se stvari brzo razračunaju, biti će manje migranata, i na njega će dio birača zaboraviti. plus da moramo znati da je talijanska politička scena rascjepkana kao ni jedna u europi. tolko lokalnih interesa nema nigdje, tolko malih lokalnih šefova... i sve skupa upakirati u jednu nacionalnu čvrstu stranku... to talijan ne zna. al ferrarija zna napraviti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.