Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazivanje snage

Pokazivanje snage: Iranski ratni brodovi ponovno ušli u Mediteran

Iranski ratni brod
AFP/PIXSELL
18.02.2012.
u 11:56

To je drugi puta od islamske revolucije 1979. da iranski brodovi ulaze u Mediteran

Iranski ratni brodovi ušli su jutros u Mediteran, nakon što su prošli kroz Sueski kanal, prenose svjetski mediji, kako bi "pokazali snagu iranske mornarice te uputili poruku mira i prijateljstva". Riječ je o, kako prenosi BBC, razaraču Shahid Qandi te brodu za snabdijevanje Kharg, a izvori agencije Reuters navode kako su brodovi na putu za Siriju.

To je drugi puta od islamske revolucije 1979. da iranski brodovi ulaze u Mediteran, prvi puta je bilo prije godinu dana, kada je zbog takvog poteza Izrael stavio svoju mornaricu u stanje pripravnosti.

Iranci su posljednjih mjeseci svojim brodovima plovili kroz Indijski ocean i Perzijski zaljev, te Adenski zaljev u kojem su štitili svoje trgovačke brodove od somalijskih pirata.

Ključne riječi

Komentara 241

MN
Marsij@nac
15:36 18.02.2012.

Neke britanske DV postaje vec uvjezbavaju napad na Iran. Uvjezbavaju komentatore,imaju pripemljene zemljovide,putanje raketa itd,itd

MN
Marsij@nac
17:08 18.02.2012.

nastavak Sekta Chabad je paravan za

MY
mysel
17:37 19.02.2012.

1medjunarodne vode 2 ne vidim ni pracku stvarno su prestravili svijet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije