Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Pokajnik otkrio najveću tajnu u BiH – gdje se nalaze nestali bugojanski Hrvati?!

Za ovu ekskluzivnu informaciju sve do ovoga teksta znalo je tek pet-šest osoba. S jednom od njih, čovjekom koji je razgovarao s pokajnikom, jučer sam u Bugojnu obišao lokaciju gdje su žrtve navodno zakopane.

Komentari 12

TO
torcidaš
11:44 14.07.2015.

Odbjeglim teroristima koji su Hrvatsku razarali, ubijali ne dopustiti gaženje svega hrvatskoga. Na ovom kazu mnogi njihovom portalu sve im je dozvoljeno.

VL
VU
vucko
12:11 14.07.2015.

Sjecam se dobro veljace 1990. god. kad su se Hrvati u Njemackoj poceli okupljati u Hrvatske zajednice a paralelno prema zelji i uclanili su se u ogranke HDZ-a.Tada je bila poslana upitnica u HDZ-sredisnjicu u Zagrebu ,kako da se odnosimosimo prema osobama iz Bosne muslimanske vjere. Bilo nam je poruceno da stvorimo sto je moguce bolje kontakte sa muslimanima ,sto smo i ucinili. Sjecam se jednog skupa i pozvali muslimane da nam se prikljuce i stvarno na takav jedan skup doslo ih je oko 25-30 ,medju njima bio je i jedan hodja.Nije bilo mnogo govorancija ali se pjevalo i plesalo a spomenuti hodja je i zapijevao onu poznatu " konja jasi Subasa". Nakon 5 sati skup je bio zavrsen i oprostili su se i nikad vise nismo ih vidjeli.Oni su imali drugacije preporuke iz Sarajeva. Mi smo nas ogranak registrirali na mjerodavnom sudu i zapoceli sa humanitarnim radom i slanjem potrebne robe ,ljekova i namirnica u Hrvatsku. Kasnije nas je posjecivao iz hratskog Karitasa i Msg. Stankovic,koji je tada bio na celu te organizacije.Dobili smo spiskove za stvari koje su bile najpotrebnije,jer je u to vrijeme bilo vec mnogo prognanika u Hrvatskoj. O samog ogranka jacine od 135 domoljubnih Hrvata jedan se aktivno prijavio u HV i poginuo,dok su druga 2 lakse ranjeni i vratili se u Njemacku.Jedan nas Hercegovac rodom iz Bune cuvao je strazu kod Mostara ,njega su Bosanci razoruzali i uzeli mu njegov kalasnjikov. Tako je poceo i rat u Hercegovini .Decki su imali dogovor da se cuvaju polozaji na crti kod pravoslavne crkve i to u smjenama po 7 dana Hercegovci pa onda Muslimani,poslije prve smjene ovi su napustili polozaje i vratili se u sam Mostar i setali se na korzu,a kod crkve nalazili su se topovi JNA a Mostar ko na dlanu . Bilo pa proslo !

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
12:12 14.07.2015.

Pa ja triba mrtve Hrvate sakrit a svpje prikazivati.....,,

VL
OV
oviedo
13:23 14.07.2015.

Zašto se o ovom zločinu Bošnjaka nad Hrvatskim vojnicima u Bugojnu u HR medijima tolike godine šuti??

VL
ZA
zagabria1
14:30 14.07.2015.

Joto, a zasto se nikad ne pitate gdje se nalaze nestali Hrvati iz RS, Banja Luke i Posavine. Zar oni za vas nisu Hrvati samo zato jer nisu iz 'vaseg' kraja. Zapitate li se ikad zasto se tamo vratilo manjenje od 1% Hrvata ili vas to nije briga. Mozda se ne zapitate zato da se ne uvrijedi 'prijatelje' u Banja Luci

VL
TO
torcidaš
11:48 14.07.2015.

HadezeBosancima...... "A ja sam mislio da su svi Bosancherosi u ZG Holdingu kod Banditosa te u Sesvetama i u GNK kod Mamica i u Kradeseu". Napisao porazeni odbjegli terorista Traktorom. Molim Srbo teroristima ne dozvoliti bas sve

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.