Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO!

Htjeli im naplatiti naknadu za 30 kg naranči pa su došli na ludu ideju

naranče
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
05.02.2021.
u 11:12

Zašto nisu podijelili naranče u četiri ručne prtljage i unijeli ih tako u avion? - upitao se jedan komentator.

Četvorica muškaraca pojela su čak 30 kg naranča u manje od pola sata kako ne bi morali platiti naknadu za dodatnu prtljagu. 

Inače kolege u uredu kupili su veliku kutiju voća tijekom poslovnog puta u kineskom Kunmingu, no kad su htjeli čekirati na aerodromu rečeno im je kako će za dodatnu prtljagu morati platiti 300 juana (oko 292 kune). 

- To je bilo više od onog što smo si mogli priuštiti - rekao je jedan od muškaraca za lokalne medije, prenosi Mirror. 

Kako financijski nisu bili u mogućnosti platiti spomenutu naknadu, a željni ipak uživati u voću, odlučili su pojesti kupljene naranče. Počeli su ih brzo jesti, a sve su pojeli u manje od pola sata. 

- Ne želim više nikad jesti naranče - kazao je jedan od njih. 

Nije dugo trebalo ni da počnu patiti od čireva na ustima zbog tolike količine pojedenog voća. Njihova nezgoda, međutim, zabavila je mnoge Kineze na društvenim mrežama. Neki su se divili njihovoj želji da se ne bace hranu, drugi pak su se pak smijali njihovoj ludosti. 

- Zašto nisu podijelili naranče u četiri ručne prtljage i unijeli ih tako u avion? - upitao se jedan komentator. 

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
11:23 05.02.2021.

Mora da su jako dobre kad su ih prenosili sa sobom ...da nemogu u svom mjestu to kupit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije