Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjela pobjeći

Pojavila se japanska djevojčica koju je oteo student prije dvije godine

Otmica
Foto: Thinkstock
28.03.2016.
u 11:42

Malo je informacija poznato o tome kako je, sada 15-godišnjakinja, živjela te dvije godine.

Japanska 15-godišnja djevojčica pojaviola se iznenada u nedjelju u Tokiju dvije godine nakon što ju je oteo i držao zatvorenu student, danas 23-godišnjak, po policiji i medijima.

Otmičar je, nakon što je djevojčica pobjegla i nazvala policiju i majku, pronađen stotinjak kilometara od svojeg doma nakon što se pokušao ubiti, po svjedoku kojeg je intervjuirala postaja NHK.

U ožujku 2014. nestala je učenica iz Saitame, tokijskog predgrađa. Malo poslije, njezini su roditelji primili dva pisma u kojima im kaže da odlazi od kuće na neko vrijeme i moli ih da je ne traže.

Malo je informacija poznato o tome kako je, sada 15-godišnjakinja, živjela te dvije godine.

Pojavila se u nedjelju telefonirajući majci i policiji s javnog telefona na željezničkoj stanici nakon što je uspjela izaći iz stana gdje je držana silom, za vrijeme otmičareva odsustva, po policiji.

Zaljubljenik u informatiku i zrakoplovstvo, s novostečenom diplomom Sveučilišta u Chibi, tokijskom predgrađu, ovog je puta zaboravio zaključati vrata, rekla je djevojčica koju citira televizija.

>>Lokalni mediji objavili da je Madeline McCann uočena u gradu Aregua

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije