Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanje na cestama

Pojačan promet prema moru, zbog nesreće na A1 vozi se otežano

gužva, lučko
Davor Višnjić/PIXSELL
18.06.2011.
u 10:12

Pojačan je ulazak osobnih vozila na gotovo svim graničnim prijelazima sa Slovenijom

Zbog prometne nesreće na autocesti A 1 u smjeru Karlovca, na dionici između čvorova Lučko i Donja Zdenčina vozi se otežano, u koloni i uz zastoje. Zbog velike gustoće prometa i vozila koja stalno pritječu na autocestu kolona je i 2-3 km prije naplate. Velike su gužve u prometu i na cestama u Istri (prema GP Kaštel i Plovanija kolona vozila duga je oko 3 km) i duž jadranske obale, osobito na prilazima turističkim središtima, izvijestili su iz HAK-a.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na svim većim graničnim prijelazima sa Slovenijom, a najveće su gužve na Maclju, Kaštelu, Plovaniji i Rupi.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
macor
20:42 19.06.2011.

Ma ljudi moji. 80% su to gastarbeiteri koji dolaze u maticne drzave . Bosna, Srbija i jedino sto ce ostaviti iza sebe u Hrvatskoj je smece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije