Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pojačan promet od naplate Lučko do čvora Bosiljevo 2

Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. U pomorskom prometu nema poteškoća.
22. srpnja 2019. u 08:20 4 komentara 822 prikaza
autocesta
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Pojačan je promet jutros na gradskim prometnicama i obilaznicama te na autocesti A1 od naplate Lučko do čvora Bosiljevo 2 u smjeru mora.

Večernjakov novinar vozio se e-romobilom po zagrebačkim ulicama. NOVI HIT NA ULICAMA Vozio sam e-romobil zagrebačkim ulicama cijeli dan za 20 lipa

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti Varaždin-Koprivnica (DC2) prekinut je promet u mjestu Poljanec. Na zagrebačkoj obilaznici na čvoru Ivanja Reka u smjeru Bregane kolona je oko 2 km, zbog radova na mostu Sava, javio je HAK u 7 sati.

Tijekom dana povremeno očekujemo pojačan promet na glavnim prometnicama u smjeru mora i unutrašnjost, osobito na autocestama: A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, Istarskom ipsilonu, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8), na prilazima turističkim središtima.
Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Dumen
  Dumen:

  Dobro da u pomorskom prometu nema poteškoće, trajekti voze po redu vožnje, jer kilometarski repovi za trajekte ne spadaju u pomorski promet.

 • miyamoto:

  Potrebno je navrijeme uočiti koja vozila stvaraju pojačan promet na cestama, te ih po kubikaži, vrijednosti automobila izdvojiti na zaustavni trak, da pričekaju da ovi dubljeg džepa prođu

 • marsovac:

  uvesti vinjete,...uhljebe i rodbinu poslati na burzu,...........problem rijese = manje zastoja i kolona.