Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEŠKOĆE NA CESTI

Pojačan promet od naplate Lučko do čvora Bosiljevo 2

autocesta
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
22.07.2019.
u 08:20

Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Pojačan je promet jutros na gradskim prometnicama i obilaznicama te na autocesti A1 od naplate Lučko do čvora Bosiljevo 2 u smjeru mora.

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti Varaždin-Koprivnica (DC2) prekinut je promet u mjestu Poljanec. Na zagrebačkoj obilaznici na čvoru Ivanja Reka u smjeru Bregane kolona je oko 2 km, zbog radova na mostu Sava, javio je HAK u 7 sati.

Tijekom dana povremeno očekujemo pojačan promet na glavnim prometnicama u smjeru mora i unutrašnjost, osobito na autocestama: A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, Istarskom ipsilonu, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8), na prilazima turističkim središtima.
Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Komentara 4

Avatar Dumen
Dumen
09:26 22.07.2019.

Dobro da u pomorskom prometu nema poteškoće, trajekti voze po redu vožnje, jer kilometarski repovi za trajekte ne spadaju u pomorski promet.

Avatar miyamoto
miyamoto
12:43 22.07.2019.

Potrebno je navrijeme uočiti koja vozila stvaraju pojačan promet na cestama, te ih po kubikaži, vrijednosti automobila izdvojiti na zaustavni trak, da pričekaju da ovi dubljeg džepa prođu

MA
marsovac
10:08 22.07.2019.

uvesti vinjete,...uhljebe i rodbinu poslati na burzu,...........problem rijese = manje zastoja i kolona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije