Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugi vikend
Povratak na članak

Pojačan promet na graničnom prijelazu Kaštel

Dugi vikend zbog prvog svibnja iskoristitli su mnogobrojni turisti, pa je od jutra pojačan promet na graničnim prijelazima na ulasku u Hrvatsku.

Komentari 3

TH
thekurcula
13:01 29.04.2012.

A jel ne bi bilo bolje maknuti sve te granične prelaze i omogućiti turistima da bez frustracja zbog dugog čekanja slobodno, bez zaustavljanja, putuju? Šta vi, zapravo, tim najbolje kontrolisanim graničnim prelazima u Evropi (ko ne veruje u ovo neka proveri sam) zapravo štitite? Osim vlastite iluzije da ste vi, kao, nekakva važna država i da se na njezin teritorij ne može tek tako, bez kontrole, doći?

VL
TA
TA
17:29 29.04.2012.

Pravi komentar, turisti se dočekuju sa dobrom i profesionalnom organizacijom, tako i na granici. Mislim da carinik i nema potrebu za svakom kontrolom putovnica, da se može veoma dobro uočiti tko je turist a tko avanturist dok vozila prolaze vozeći polako bez svakog zastoja, a onda ako se uoči vozilo za kontrolu lijepo se izdvoji iz kolone a ostali i dalje lagano voze i tako to rade zemlje gdje imaju puno više prometa od nas. Puno pozdrava svim čitateljima. TA

VL
K1
k1milica
06:45 30.04.2012.

pa granice su za naivce pa lazna putovnica 1a kosta 800 eurica prava nesto vise...a ono par \"avanturista se lovi dubinski....kao sto to otkad pamtim rade nizozemci talijani itd

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.