Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
produženi vikend

Pojačan promet na cestama prema moru, gužve na Lučkom

Lučko
Foto: Borna Filic/PIXSELL
04.06.2015.
u 08:52

Promet je srednje gust do povremeno pojačan na cestama prema moru, no gužvi i zastoja nema, izvijestio je HAK

Promet je srednje gust do povremeno pojačan na cestama prema moru, no gužvi i zastoja nema, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Povodom blagdana Tijelova zabrane za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona u četvrtak je od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Na autocestama i na državnoj cesti DC1 nema zabrana.

Za sav promet zatvorena je državna cesta DC1 između Đurmanca i Krapine, zbog oštećenja kolnika, a zbog radova u mjestu Budačka Rijeka vozi se jednim trakom uz regulaciju semaforima.

Zbog odrona zatvorena je županijska cesta ŽC4030 Kutjevo-Orahovica.

Zbog radova na državnoj cesti DC70 Omiš-Gata na dionici od Zakučca do županijske ceste ŽC6165 te na državnoj cesti D225 GP Harmica-Zaprešić kod čvora Jarek vozi se prema privremenoj prometnoj signalizaciji.

Na brzoj cesti DC10 na dionici Sveta Helena-Vrbovec zbog kvara na rasvjeti na čvorovima Grabrić i Konak postavljena je vertikalna prometna signalizacija u oba smjera.

Na autocesti A1 na čvoru Brinje zatvoren je izlaz u smjeru Zagreba (koristi se čvor Žuta Lokva).

Zbog radova vozi se uz privremenu regulaciju prometa na autocesti A3 Bregana-Lipovac u čvoru Slavonski Brod istok,  autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Sveta Helena i Komin, kod tunela Hrastovec, te na vijaduktu Dugi Vrh i na Krčkom mostu.

Do 15. lipnja, zbog radova je zatvorena državna cesta DC2 Našice-Osijek u mjestima Markovac Našički, Jelisavac, Breznica Našička i Koška, osim za vozila lokalnog stanovništva, dostave, autobusnih prijevoza, komunalnih i hitnih službi. Obilazak: DC2-DC515 u smjeru Đakova-DC7 u smjeru Osijeka-DC2 i obrnuto.

Do 6. rujna, svakodnevno od 7 do 18 sati, zbog radova na državnoj cesti DC2 Turčin-Poljana Biškupečka-Gojanec (jugozapadna obilaznica grada Varaždina), na dionici od kružnog toka u Turčinu do raskrižja Poljana Biškupečka, vozi se otežano uz privremenu regulaciju prometa.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestu Gradac vozi se jednim trakom, naizmjence, zbog oštećenja kolnika.

Do 26. rujna zbog radova na državnoj cesti DC5 Virovitica-Lipik na dionici vodospremnik "Krndija"-Omanovac-Badljevina vozi se jednim trakom uz semafore. Nedjeljama, praznicima i blagdanima radova neće biti.

>> Spremate se na put? Evo kakav vas promet i vrijeme očekuje

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
09:59 04.06.2015.

sretan put svim putnicima,, blagdan tjelova i procesije su po cijeloj katoličkoj europi ..... u munchenu svi narodi koji su tu nastanjeni danas sudjeluju u procesiji

CA
capto a parva
09:30 04.06.2015.

... i ja bi "išo" na more da mogu ...kamo ...kad... s kime ...s čime ... i još nekoliko sitnih zapreka ...

VR
Vojislav_Radakovic
12:42 04.06.2015.

To su ovi iz drzavne sluzbe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije