Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu turisti

Pojačan promet na cestama prema moru

kolone (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/4
30.06.2012.
u 08:12

Gužve se stvaraju, ali bez većih čekanja i na naplatnim kućicama kod Lučkog već od jutarnjih sati.

Pred prvim smo ovogodišnjem vikendu u kojem se očekuje veći priliv inozemnih turista prema Istri, Hrvatskom primorju te Dalmaciji.

Na autocesti A1, pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 3 km, a na A2 Zagreb-Macelj prema graničnom prijelazu oko 5 km.

Zastoji su mogući na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca, A6 Rijeka-Zagreb na čvoru Oštrovica, duž Jadranske magistrale (D8), te Istarskog ipsilona.

Na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom pojačan je promet osobnih vozila u oba smjera, posebice na Maclju, Bregani , Kaštelu, Pasjaku, Rupi i Plovaniji. Na Bajakovu je pojačan izlazak osobnih vozila.

Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec.

Na autocesti Rijeka-Zagreb, do 2. srpnja u 11 sati privremeno je otvoren čvor Oštrovica prema Crikvenici i otoku Krku. Vozila s teretom maksimalne širine veće od 3,25 m moraju koristiti druge izlaze (Vrata, Delnice ili Kikovica).

Na autocesti  Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su pretjecajni traci.

Ključne riječi

Komentara 3

TO
Toni50
19:59 30.06.2012.

Pojačan promet na cestama prema moru. Pojačano stajanje čekanje zastoji ....

PA
paper2cuts
23:31 30.06.2012.

Toni50 je mislima u koloni za more, a fizicki nazalost negde sasvim drugdje...

PP
Peter Petrovic
14:15 01.07.2012.

od tih silnih turista radnici ce vrbovati 3-4 mjeseca i za to dobiti bjednu placu a gospoda ce uzivati cjelu godinu sa porama zaradanih ne svjim rukama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije