Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna priča iz Osijeka

Pohvalio se da je dobio na kladionici pa prijevarom ostao bez 500 eura

Sportsko kla?enje na internetu
Igor Kralj/PIXSELL
25.01.2024.
u 13:15

Fotografirao je dobitni listić te ga putem mobitela poslao većem broju ljudi

Nevjerojatna priča stiže iz Osijeka. Nakon što je dobio na kladionici, 59-godišnjak se, po svemu sudeći, pohvalio prijateljima pa - ostao bez novca.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 48-godišnjak počinio kazneno djelo računalne prijevare. Naime, u siječnju je 59-godišnjak ostvario dobitak na kladionici, nakon čega je fotografirao dobitni listić te ga putem mobitela poslao većem broju ljudi. To je iskoristio 48-godišnji počinitelj te pomoću serijskog broja listića i sigurnog koda putem Interneta podigao nepripadajući dobitak od 500 eura - izvijestila je PU osječko-baranjska. 

Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
13:19 25.01.2024.

Tak mu i treba. Nitko normalan nikad ne ulazi u te kl(r)adionice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije