Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Vjetrenjača
Povratak na članak

Pogrešni javni podaci o tvrtkama u "Rakarovu registru"

Tražilica udruge Vjetrenjača razotkrila je da nema pomoći ni od spajanja registara jer se država pobrinula da se sve zapisuje više puta i na različite načine

Komentari 12

VU
vucko
19:02 29.11.2011.

Pa to bi konacno vec mogli znati i ne vjerujte statistikama koje drugi prave i serviraju javnosti,vjerujte samo onima koje sami pravite.To je zlatno pravilo ekonomije .

VL
OB
-obrisani-
17:30 29.11.2011.

jasno da nema točnih podataka, jer na svakom koraku su samo falsifikati....sve laž vjerovatno je i unutarnji dug 15 milijardi eura, a vanjski oko 70 to su veleizdajnici, koji kao da su rasli bez roditelja i kulture \"napravili\" ja bihbih ih prijekim sudom najradije osudio i naravno pogubio

VL
Avatar priljepak
priljepak
17:36 29.11.2011.

U ovolikoj masi sigurno postoje i netočni podaci ali to nije bitno. Bitno je da je Rakar pokrenuo ovo pitanje i uložio silan trud da nam uopće da uvid u njih jer se i u takvim podacima kriju mnoge informacije koje bi nam konačno mogle jednom za uvijek mnoge pijavice skinuti s vrata. Mislim da se mnogima sada tresu gaće.

VL
MA
manoxxl
18:15 29.11.2011.

I kaj sad s time, ako nešto nije u redu kaj nije podnio prijavu ili čeka da ja to učinim , a on zarađuje novce preko mreže, ma ko ga j... i njega.

VL
JO
johnxxx
18:36 29.11.2011.

Treba ispitati tko financira Rakara i njegovih 10 uposlenika koji su mjesecima skupljali podatke iz tolikih baza podataka da bi se napravila vijest pred izbore, da bi od svega ispalo: tresla se brda, rodio se miš.

VL
DU
Deleted user
19:13 29.11.2011.

Ma, ne mogu vjerovati da je Rakar dao pogresne podatke. Takav demokrat, altruist koji s narodom hoce podijeliti sve cinjenice, bez zadnjih primisli protiv vlasti. Mora da je to HDZ- ova namjestaljka, zar ne.? Sto bi moglo drugo biti? Nije valjda predizborni spin? Neeeeeee..........

VL
JO
joshua
21:25 29.11.2011.

Rakar me ne zanima, ali ideja je za pohvalu. Ako u realizaciji i ima pogrešaka, pa što? Neće im porez razrezivati po ovim, \"netočnim\" podacima. Javna je tajna već godinama da poslove od državnih i gradskih tvrtki dobivaju samo izabrani, pa čak i mehanizam kojim se to čini - sada znamo tko su ti paraziti

VL
PO
PomoziBože
22:06 29.11.2011.

DA javna nabava je puna prijevara i sumnjivih radnji. Puna pogodavanja i kršenja zakona. Milijarde su u pitanju. Ali Rakar je poznati iskorištavač radnika i sustava i on sada moralizira i proziva!? Kakve mi medije imamo. PRESTRAŠNO. Rakar je imao firmu i bavio se tiskarskim djelatnostima te je iskorištavao svoje radnike i zavlačio ih za plaće mjesecima i to u zlatnim vremenima kada je novca bilo na sve strane. Onda se poigrao statusnim promjenama u svojoj firmi kako bi prevario sustav i nastavio dalje još jedno vrijeme. Već jedno vrijeme se javlja i navodi po svim medijima, a svi znamo da pošten i stručan čovjek u naš medijski prostor vrlo teško može proviriti, a nikako ne može biti konstantno prisutan. A ovih dana je vrhunac tragikomedije, da taj čovjek i prevarant moralizira. No nema veze biti će i tako neke vajde, ali pitanje je samo koje su mu skrivene namjere, jer sigurno nije neka želja za poštenjem i pravednošću!?

VL
SA
santos008
05:32 30.11.2011.

Sve mu je pogresno, ako su kupovine pokrivene odlukom organa upravljanja.

VL
MA
matko2000
08:35 30.11.2011.

Nije uopće upitno dali su to točni ili ne točni podatci. Svi mi koji smo na neki način sudjelovali u Javnim nabavama znamo kako se radi. Namještaju se i puno manji poslovi, a ne samo veliki. Dobiješ posao za mali vrjednosni iznos i otvoriš im se kao dobavljać. Kasnije za sve što nije pokriveno raznim troškovnicima (namjerno) ide preko tebe, normalno uz pravu maržu i određenu proviziju. To svi znaju, samo ne i naši stručnjaci. (Ajme sramote)

VL
BA
babica5
08:58 30.11.2011.

A da nije taj Rakar HDZ?-u sjeni Tko ga financira i zašto? Ili je možda ogorčen na koga? Mislim da je ovim ventilatorom unio pomutnju među ljude. Rakaru,mi smo već jako umorni od igara. ILi napravi posao kako treba ili se više nemoj javljati. Ti si FRUSTRIRANA DUŠA jer nisi zasjeo kod Josipovića.

VL
DU
Deleted user
08:59 30.11.2011.

Je li to onaj Rakar što ga je HDZ zaj**** da ne dođe kod Josipovića u ured neradnika i jugoslovena. Jadničak bi sada mogao dobiti i gomilu tužbi raznih firmi. Hoće li ove njegove namještaljke biti objavljene na srpskom HTV-u.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.